Ayala: Det er blot et rygte

Roberto Ayala har i dag afbekræftet rygterne, som har floreret omkring ham. Rygter der sagde, at argentineren var på vej mod Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I Manchester United skulle Ayala eftersigende udfylde det hul, som muligvis vil kunne forekomme i den igangværende sæson, med henhold til opståen af skader.

I forvejen er Manchester Uniteds forsvar ramt alvorligt af skader på bl.a. Wesley Brown og Gary Neville. Derfor ville en forstærkning være på sin plads.

Sir Alex Ferguson har også tidligere på måneden udtalt, at han ønsker at erhverve sig en ny forsvarspiller, der kan spille på alle pladser i den bagerste kæde af holdet, inden transfervinduet lukker d. 31. august ved midnat.

“Jeg slår snart rekorden med henhold til dette, det er utroligt. Ingen har været i kontakt med mig, og jeg er heller ikke modtaget et tilbud fra nogen,” sagde Ayala til Manchester Evening News, og fortsatte.

“Alle disse ting og sager får mig til at føle mig skidt tilpas fordi, de giver Valencia fansene et indtryk om, at jeg vil forlade klubben, og det er ikke sandt.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nardiello på vej væk

Næste artikel

Fergie vil forlænge

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share