Baines om transferkrig: Ville ikke presse Everton

Leighton Baines var fristet af United i sommer, men valgte at undgå et opgør med Everton for at følge David Moyes.

Manchester United fik Marouane Fellaini på sidste handelsdag i august, men landsholdsbacken Leighton Baines mislykkedes David Moyes trods gentagne forsøg at lokke med sig til Old Trafford.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Baines erkender nu, at han trods interesse i at tage turen til Old Trafford ikke ønskede at gøre sig uvenner med alt og alle på Goodison.

– Du kan aldrig vide om du gør det rigtige. I sidste ende er det ikke altid spillerens beslutning, hvad der skal ske. Jeg bad om at blive holdt opdateret på, hvad der skete. Jeg havde en dialog med manageren under fire øjne og snakkede også med formanden om min situation, fortæller Baines til Daily Mail.

– Det var en stressende situation at stå i, for jeg vidste i princippet ikke, hvorvidt jeg var købt eller solgt. Man prøver bare at opføre sig pænt, mens det står på. Jeg tog temperaturen på situationen helt for mig selv flere gange.

– Både manageren og formanden holdt mig informeret undervejs. I sidste ende har jeg nok vundet lidt kredit for at afvise en anden klub. Kredit jeg ikke fortjener, fordi det i sidste ende ikke er op til mig, hvad det hele skal ende med. Jeg valgte blot at anskue situationen fra sidelinjen og lade tingene gå sin gang.

– Hvis jeg havde spillet i en udenlandsk klub, havde jeg måske reageret helt anderledes i den situation, men jeg synes der her i England er en anden grad af respekt. Eller måske er det bare min opdragelse, som spiller ind, lyder det fra Baines.

Leighton Baines forlængede i januar sin kontrakt med Everton.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Sunderland

Næste artikel

Agent: Evra har ikke besluttet sig

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share