Bale: Kender ikke til Uniteds interesse

Gareth Bale har forlænget sin aftale med Real Madrid, og kommenterede samtidig på rygterne om et skifte til United.

Gareth Bale har været fast inventar i rygtespalten de seneste år. Hver gang vi har nærmet os et transfervindue, har aviserne kædet den hurtige waliser sammen med et skifte tilbage til Premier League, hvor specielt United har været ude med snørren efter kantspilleren.

I dag har waliseren så forlænget sin aftale med Real Madrid til sommeren 2022, hvilket vel bør lukke disse spekulationer. I hvert fald de kommende par år. Aftalen gør Bale til den bedst betalte fodboldspiller i verden, med 330.000 pund i ugeløn. Efter skat.

I forbindelse med forlængelsen, blev Bale konfronteret med rygterne om en tilbagevenden til engelsk fodbold og Uniteds interesse. Men den tidligere Tottenham og Southampton-spiller kendte ikke til interesserede klubber.

– Jeg kan ikke sige om der har været interesse fra andre, da jeg har koncentreret mig fulstændig om at spille for Real Madrid. Jeg er meget glad for at være her, hvilket også er grunden til at jeg har forlænget med seks år.

– Vi snakker ikke om disse ting, så jeg ved det ikke. Jeg fokuserer på min fodbold, og alt det andet bliver der taget hånd om af andre, lød det fra Gareth Bale.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schweini træner med førsteholdet igen

Næste artikel

- Zlatan mangler selvtillid

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share