– Zlatan mangler selvtillid

Ray Wilkins mener, at den store svensker mangler selvtillid foran mål i øjeblikket.

Det lyder underligt. Zlatan virker ikke just som en fyr, der mangler selvtillid. Men i følge den tidligere United-spiller Ray Wilkins, så mangler den store angriber selvtillid foran mål i øjeblikket. For skarpheden er væk.

– Zlatan ser ud til at mangler selvtillid. Han ser ikke så selvsikker ud foran målet. Han havde en fantastisk mulighed mod Burnley, efter samspil med Pogba. Og jeg tænkte, at hvis han bare bankede igennem ville der være mål. Men det gjorde han ikke. Han lavede en inderside, og den gik ud til hjørnespark. I starten af sæsonen havde han smadret den i nettet, siger Wilkins.

United skabte ellers et hav af chancer mod Burnley, men ind ville bolden bare ikke, på trods af gode muligheder til Zlatan og flere andre. 0-0 betød, at United nu er otte point efter topholdene i Premier League, og halter efter i kampen om billetter til næste års udgave af Champions League.

Svenskeren fik ellers en glimrende start på sæsonen, og scorede i de første kampe. Siden har det knebet, og Wilkins tror det hænger sammen med, at Premier League bare er hårdere end andre ligaer Zlatan har prøvet kræfter med.

– Han scorede 52 mål i 50 kampe sidste år. Han er en eminent angriber, og jeg var glad da United hentede ham. Men Premier League er ikke nem. Det har vi også set andre sige, også trænere. Selv Pep Guardiola har været ude og sige, at alle kampe er hårde, lyder det fra Ray Wilkins.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Bale: Kender ikke til Uniteds interesse

Næste artikel

Vieira beundrer Mourinho

ANNONCE