BBC: Garnachos mål kåret som “Goal of the Season”

Nyhedskanalen BBC har i deres program Match of the Day kåret sæsonens mål, og det er ingen ringere end Manchester Uniteds Alejandro Garnacho, der løber afsted med sejren.

Alejandro Garnacho har opnået den imponerende bedrift af vinde BBC’s pris for Sæsonens Mål 2023/24. Han sikrede sig prisen med et gennemført saksespark mod Everton, som efterlod fodboldfans og eksperter målløse.

Match of the Day’s eksperter, Alan Shearer og Ian Wright, var enige om, at den unge argentiner fortjente prisen. De mente, at hans akrobatiske præstation helt sikkert overgik konkurrenter som Alexis Mac Allister og Moises Caicedo. Efter en online afstemning, hvor fans stemte blandt ni månedlige vindere, blev Garnacho’s mål udvalgt som det bedste.

Garnacho bliver den fjerde spiller fra Manchester United til at modtage den prestigefyldte pris. Prisen blev første gang uddelt i sæsonen 1970/71 og har traditionelt tilladt mål fra alle ligaer og konkurrencer. De sidste 18 vindende mål er dog blevet scoret i Premier League.

Det er ikke overraskende, at Garnacho også er favorit til at vinde Manchester United’s egen pris for Sæsonens Mål. Denne annonceres senere på ugen.

Forrige artikel

Nedtakt: Er Højlund bedst fra bænken på nuværende tidspunkt?

Næste artikel

Onana: »Vi skylder fansene en sejr i finalen«

ANNONCE