Nedtakt: Er Højlund bedst fra bænken på nuværende tidspunkt?

Manchester United sluttede sæsonen af med en sejr ude mod Brighton. Kampen bød igen på en masse chancer til modstanderen, men United formåede at holde buret rent. Rasmus Højlund er kommet ind fra bænken i de seneste to opgør, og begge gange er det blevet til scoring for danskeren. Er det måske også opskriften mod Manchester City i FA-Cup finalen?

Foto: Getty Images/Ash Donelon

Lisandro Martinez er vigtig – ikke kun for forsvaret

En meget savnet mand var tilbage i startopstillingen mod Brighton. Lisandro Martinez viste i første sæson, at han er en kriger, der samtidig er voldsom vigtig i Manchester Uniteds opbyggende spil. Selvom vores argentiner kun lige er kommet tilbage fra skade, så spiller han med en utrolig ro – hvilket har været savnet i store dele af sæsonen. Martinez har spillet bedre kampe end mod Brighton, men at have ham tilbage inden FA-Cup finalen må siges at være en forstærkning af forsvaret.

Højlund scorer igen som indskifter

Det har været en hård sæson for Rasmus Højlund. Danskeren har ikke fået den service, som fx. Haaland får i Manchester City, men alligevel formår danskeren at slutte Premier League sæsonen af med 10 scoringer. Det er mere end godkendt når man tænker på, at han har været skadet og samtidig har Manchester United haft det utroligt svært ved at score mål. I de seneste to opgør har Erik Ten Hag startet Højlund på bænken, og det kan have vist sig som et rigtigt godt træk. Højlund har inden dette haft det svært ved at finde netmaskerne, men som indskifter har han den fornødne power og energi til at gøre en forskel. Det må give danskeren noget selvtillid og det løfter samtidig holdet at vide, at deres eneste spidsangriber igen er begyndt at score. Måske samme opskrift skal bruge mod Manchester City?

Dalot som årets spiller?

Dalot forsatte sit gode spil mod Brighton – endda som venstrekant. Han har i mange kampe vist, at Erik Ten Hag kan stole på ham som back. Hans defensive egenskaber er blevet bedre, og hans offensiv har udviklet sig. Dalot er en af de få spillere, der kan se tilbage på en sæson og være stolt – ikke grundet resultaterne, men over den generelle indsats han har bidraget med. Lad os håbe på at han forsætter sit gode spil i finalen, og samtidig er klar til at levere for Manchester United i den nye sæson. Hvis han forsætter sin udvikling, vil jeg gå så langt at sige, at han er en af Premier Leagues bedste højrebacks – måske den bedste.

Forrige artikel

Blog: Treble-sæsonen - en undervurderet præstation

Næste artikel

BBC: Garnachos mål kåret som "Goal of the Season"

ANNONCE