Beckham giver TV farvel

David Beckham vil i samarbejde med MUTV på onsdag fortælle hans syn på salget af ham, og samtidig tage en ordentlig afsked med sin tidligere klubs fans.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den engelske landsholdsanfører har fået overtalt Manchester Uniteds egent tv kanal til at skippe onsdagens planlagte program, for at kunne vise dette interview.
Det er MUTVs Steve Bower, som interviewet Beckham, som idag vil blive præsenteret som Real Madrid spiller.

Peter Brookes fra MUTV fortæller om interviewet:
“Vi ser frem til at David Beckham vil kunne sige farvel til sine United fans. Ikke kun i England, men over hele verden. Dette er en enestående mulighed for at høre om hele sagen fra manden selv.”

Dermed får Beckham sit ønske opfyldt. Han fortalte i et interview få dage efter Real Madrid og Manchester United havde offentliggjort aftalen, at han ville gøre alt for at give United supporterne et ordentligt farvel. Dette ser nu ud til at lykkes.

Sendetiderne for interviewet på MUTV(dansk tid):
17:00
19:00
21:00
(tager forbehold for ændringer)

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cantona overvejer comeback

Næste artikel

Canal Plus truer Ronaldinho køb

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share