Beckham: Mourinho får stor succes

David Beckham er overbevist om, at Jose Mourinho bliver en stor succes i Manchester United.

Det er efterhånden ved at være 13 år siden, at Beckham skiftede Manchester United ud med Real Madrid i en af den tids mest spektakulære transfers. Han forlod klubben efter uoverenstemmelser med Alex Ferguson, men det er længe glemt. 

Han har ved flere lejligheder siden luftet sin kærlighed for barndomsklubben, og det er de færreste, som tvivler på Becks kærlighed til Manchester United. Derfor håber han også, at holdet efter tilkomsten af Jose Mourinho vil opleve stor opblomstring igen.

– Jeg forventer, at det kommer til at fungere med det samme. Da han forlod Chelsea før tid, så jeg skiftet til Manchester United som en optimal løsning, siger Beckham til Skysports.

– Jeg havde stor respekt for Van Gaal, men det fungerede ikke som ventet. Vi har de seneste år haft et par forskellige managers på posten, hvilket ikke har været kendetegnet Manchester United, fordi Sir Alex jo sad på posten igennem så mange år. 

Mourinho har opskriften

Jose Mourinho har vundet store trofæer i alle klubber, og det er også denne vindermentalitet som Beckham forventer, han medbringer til Manchester United. 

– Efter disse år med en del forandringer, så har vi nu fået den optimale løsning. Mourinho ved, hvad han vil have, og han ved også, hvordan han skal få det. Han kender opskiften på at vinde store titler. 

– Manchester United har brug for at genopbygge frygten blandt modstanderholdene. Vi har altid været gode på Old Trafford, og det skal igen blive en fæstning, hvor modstanderen frygter, hvad der venter. 

Kan vinde ligaen

Efter nogle magre år på titelfronten, så hungrer de fleste fans efter endnu et stort trofæ. Godt nok vandt holdet FA Cuppen i sidste sæson, men de fleste er enige om, at en ligatitel vil pynte igen snart. Adspurgt om sin favorit til Premier League titlen, der er Beckham da heller ikke i tvivl. 

– Jeg bliver nødt til at sige Manchester United. Jeg kommer altid til at svare meget subjektivt på sådan et spørgsmål, slutter Beckham med et smil. 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial topper liste over de mest værdifulde U21-spillere i verden

Næste artikel

Shaw: Den bedste følelse at være tilbage

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share