Martial topper liste over de mest værdifulde U21-spillere i verden

Prime Time Sport har lavet et index over de mest værdifulde U21-spillere i verden, og Anthony Martial indtager førstepladsen.

20-årige Anthony Martial skulle ikke bruge mange optrædender i den røde trøje for at have overbevist fansene om, at han var et helt specielt talent. 

Og nu kan den franske landsholdspiller bryste sig af, at han er den mest værdifulde spiller under 21 år i verden. Det skriver Sky Sports. 

Mere præcist er det Prime Time Sport – et europæisk sportsmarketing og spiller-managementfirma – der har udarbejdet en liste over de 20 mest værdifulde U21-spillere i verden.

Der er målt på en lang række faktorer såsom alder, nuværende klub, kontraktlængde, position, spilletid, antal mål og antal landskampe, og her topper Martial altså listen med en anslået værdi på 39,7 millioner pund.

Dermed er der et godt stykke ned til andenpladsen, Schalkes 04’s Leroy Sane, der har været rygtet til både Manchester City og Real Madrid, som bliver anslået til at være 31,2 mio. pund værd.  

På tredjepladsen er Bayerns nyindkøb, Renato Sanches, med 29,1 mio. pund.

Martial er i øvrigt ikke den eneste United-mand på listen, idet Marcus Rashford er nummer syv på listen med en værdi på 18,9 mio. pund. Du kan se hele listen her

Martial kom til United fra AS Monaco sidste sommer for 36 mio. pund. Et beløb, der kan stige betragteligt afhængigt af både spillerens og Uniteds præstationer.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Enighed mellem United og Juve

Næste artikel

Beckham: Mourinho får stor succes

Relaterede artikler
Total
0
Share