Beckham: Rooney en inspirerende leder

Englands tidligere anfører tror på, at Rooney bliver en fantastisk kaptajn for sit land

Siden Wayne Rooney blev udnævnt som kaptajn for det engelske fodboldlandshold, har mange været ude at påskønne.

Også David Beckham, som fra 2000 til 2006 selv var anfører for “de tre løver”, er sikker på, at Rooney var den rigtige mand til jobbet. Det siger Beckham ifølge ESPN.

– Han er en af de mest erfarne spillere på holdet nu. Han er en af de mest respekterede spillere på holdet. Unge spillere vil se op til Rooney og hente inspiration. Han er en spiller, som bærer sit hjerte uden på tøjet.

– Det er alt det, Wayne står for; han er sådant et stort talent, sådan en stor spiller. Folk elsker ham, fans elsker ham og det er fantastisk at se ham med armbåndet.. Jeg er sikker på det er noget, han vil påskønne. 

Halvdelen af Beckhams landskampe (58) blev spillet med anførerbindet på skulderen, og han ved derfor alt om, hvad opgaven indebærer.

Og selvom holdet ikke opnåede nævneværdig succes i Beckhams regeringstid, slår han fast, at der ikke findes noget større i karrieren, end at stå i spidsen for sit land.

– I vores land betyder det mere, end nogen andre steder. At være kaptajn for Englands hold, var det stolteste øjeblik i min karriere. 

– Det er noget, folk virkelig respekterer. Når du er involveret i eller omkring det engelske landshold, er det virkelig noget folk kan forstå vigtigheden af.

Wayne Rooney leder sit hold til den anden kamp som anfører, når holdet mandag møder Schweiz i deres første EM-kvallifikationskamp.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Klubben bekræfter: Rojo klar for United

Næste artikel

Vil du opleve Falcao og Di Maria live? Priser fra 1.295 kroner

ANNONCE