Beckham: United er fortid

Den engelske midtbanestjerne, som efter at været gået fra hele verdens fodboldikon til en tilværelse på bænken i Real Madrid, erkender at han nok ikke vil…

Den engelske midtbanestjerne, som efter at været gået fra hele verdens fodboldikon til en tilværelse på bænken i Real Madrid, erkender at han nok ikke vil komme til at spille for Manchester United igen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

David Beckham røg i unåde hos Sir Alex Ferguson i 2003, hvor han blev solgt til Real Madrid, men under den nye træner Fabio Capello er det ikke blevet til en stamplads på førsteholdet, hvilket har sat gang i nye spekulationer om et skifte tilbage til Manchester United, hvilket mange United-fans og ikke mindst hans far, Ted, som er kæmpe United-fan, vil sætte pris på.

Men disse forhåbninger skydes i dag i jorden af den tidligere engelske landsholdsanfører.

“Jeg havde nogle fantastiske år i Manchester United. Rigtig, rigtig mange gode år. Men de er forbi. Det er slut. Selvfølgelig savner jeg mine venner i Manchester og der er visse ting jeg savner i byen, men jeg er kommet videre,” udtaler Beckham tirsdag til The Sun.

Beckham har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med Real Madrid, hvilket lige betyder at han er transferfri til sommer.
Senest har Beckhams barndomsklub, Tottenham Hotspurs, meddelt at de ikke er interesseret i verdensstjernen.

Forrige artikel

Manchester ikke noget for Evra

Næste artikel

Malaysia får advarsel pg.a. United

ANNONCE