Bekræftet: Park bliver ambassadør

Den tidligere Manchester United-spiller Ji-Sung Park er tilbage i Manchester United. Sydkoreaneren skal repræsentere klubben som ambassadør.

Onsdag teasede Manchester United på sociale medier, at man ville offentliggøre en spændende nyhed om den tidligere United-spiller Ji-Sung Park og Manchester United. Der blev spekuleret i, at sydkoreaneren skulle have en ambassadørrolle i klubben, hvilket har vist sig at holde stik.

Manchester United bekræfter på klubbens hjemmeside, at Park Ji-sung igen er tilknyttet Manchester United.

– Jeg har gode minder fra min tid i Manchester United og er meget glad og beæret over at blive ambassadør for klubben, siger Park til manutd.com.

– Nogle af de bedste øjeblikke i mit liv og min karriere var her, og jeg glemmer aldrig den støtte, jeg fik fra klubben og dens fans. Jeg ser frem til at repræsentere klubben igen og dele nogle af disse minder med vores globale fanbase.

Ji-Sung Park spillede for Manchester United i syv år fra 2005 til 2012 og opnåede stor succes som en af Sir Alex Fergusons favoritter til de store kampe på grund af sydkoreanerens arbejdsraseri. Nu 33-årige Park sluttede sin karriere som spiller i maj.

Manchester Uniteds nye ambassadør bliver præsenteret for publikum på Old Trafford før søndagens Premier League-opgør mod Everton.

Forrige artikel

Medie: United henter Saints-læge

Næste artikel

Luke Shaw ned på u21-landsholdet

ANNONCE