Benitez: Ramos bliver her

Rafa Benitez skyder rygterne om Ramos og United til jorden. Han har knap så mange kommentarer til David de Gea.

Der har været mange rygter, der har sagt, at United kun vil sælge David de Gea, hvis Sergio Ramos ryger den anden vej. En transfersaga, der efterhånden har udviklet sig til lidt af en farce.

Louis van Gaal nægtede tidligere på ugen at udelukke den fortsatte interesse i Ramos og sagde i den sammenhæng, at Ramos måske var en del af den process, som United lige nu er i gang med. 

Nu blander Real Madrid sig også, og deres nye manager, Rafa Benitez, insisterer på, at Ramos fortsat vil være på Bernabeu, når den nye sæson skydes i gang. Han er helt afgørende for holdet, mener han. 

– For mig er det 100 % sikkert, han bliver. Det står helt klart for både mig og klubben, at han ikke vil skifte. Nogen gange er fodbold en forunderlig verden, men Ramos bliver her, siger Benitez i følge Sky Sports. 

– Jeg har stor respekt for Louis van Gaal, men det kommer ikke til at ske. Han er vores spiller og kaptajn, og jeg vil elske at se ham i den nye sæson. Der er ikke nogen tvivl om, han er en nøglespiller for os. 

Om De Gea

Rafa Benitez blev under interviewet også spurgt ind til mulighederne for, at Real Madrid henter David de Gea inden transfervinduet lukker. Her er han knap så klar i mæglet, som tilfædet med Ramos. 

– Det er meget simpelt faktisk. De Gea er ikke vores spiller, så jeg har ikke noget at sige om ham. 

 

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

LvG om Di Maria: En proces

Næste artikel

Busquets: Pedro i tvivl om sin fremtid

ANNONCE