Berbatov er træt af Mourinho og Pogba

Dimitar Berbatov raser mod både José Mourinho og Paul Pogba for deres opførsel, der i dag kom i lys lue med en video fra træningen.

Hvis nogen var i tvivl, så må den være forstummet, efter en video fra dagens Manchester United-træning viste, at der er seriøse uenigheder mellem José Mourinho og Uniteds dyreste fordboldspiller nogensinde, Paul Pogba.

Videoen er bare seneste bevis i en efterhånden lang række på, at forholdet mellem de to er mere end køleskabskoldt. Dimitar Berbatov, der tidligere huserede på toppen for Manchester United, mener, at de to skal ‘vokse et par’ og løse problemerne for holdets bedste. 

– Hvis du er anfører eller viceanfører, så er det normalt, at du taler på holdets vegne, og der er heller ikke noget galt i, at du fortæller træneren om dine tanker. Men det skal ikke foregå i medierne.

– Jeg ønsker Manchester United det bedste, og derfor er jeg træt af at skulle læse de om de her historier. Fodbold bør handler om det, der sker på banen, og ikke om hvem der har den største, siger bulgaren til Betfair.

Mange United-fans diskuterer i øjeblikket, om den eneste løsning på striden er, at en af de to store egoer forlader klubben. Men det anser Berbatov ikke som værende nødvendigt.

– Mourinho er en af de bedste managere i verden, og Paul Pogba er en stor spiller, han har vundet VM. Når en spiller ikke er glad, så har han ret til at snakke med manageren om det, og så må det løses på den måde.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Bør United fyre Mourinho?

Næste artikel

Podcast: Optakt til West Ham - *The Good, the Bad, and the Ugly*

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share