Solskjær: Vil godt være United-manager

Når Ferguson en dag siger farvel og tak til rollen som manager for Manchester United, er et af de hotteste navne til at overtage positionen Ole Gunnar Solskjær. Et job som nordmanden meget gerne vil have.

Det kræver store drømme og mål at være manager for Manchester United, og dem er “20Legend” ikke bange for at have, på trods af at det indtil videre kun er blevet til små to sæsoner som manager for Tippeliga-klubben Molde.

– Jeg er ikke naiv nok til at sige, at jeg godt kan klare jobbet (hos United, red.), men jeg mener, at man bør have store drømme og mål. Det er en drøm, men jeg må tage et skridt ad gangen. Jeg vil gerne være manager i England, udtaler han til The Sun.

Både Blackburn og Bolton var interesserede
Solskjær lægger ikke skjul på, at der har været interesse fra England. Dog mener hovedpersonen selv, at han stadig har meget at lære, før han kan tage skridtet op på den store scene.

– Jeg er kun lige startet, og det er blevet til små to år i Norge. Tiden skal nok komme. Jeg har snakket med et par klubber og forklaret dem, at det er for tidligt til et skifte, og jeg vil først lære og ikke tage et for stort spring til at starte med.

– At være manager er ikke nemt, men det er meget fornøjeligt, når man vinder, mens det er en udfordring, når man får en dårlig start.

Forrige artikel

Van der Sar som sportschef?

Næste artikel

Endnu et talent lejes ud

ANNONCE