Bild: Dortmund forventer Sancho-betaling i rater

Ifølge Christian Falk fra Bild forventer Dortmund, at betalingen for Jadon Sancho kommer til at falde i rater i stedet for et fast beløb.

I flere transfers i nyere tid har man set Manchester United orkestrere betalinger for spillere i rater og klausuler – det skete med Anthony Martial, det skete med Bruno Fernandes, og skal man tro Bilds Christian Falk, kommer det også til at ske med Jadon Sancho.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han fortæller, at Borussia Dortmund forventer 120 millioner euro – altså 108 millioner pund – for Jadon Sancho, og her regner man med, at betalingen kommer til at foregå i rater.

Der er den lille hage ved det, at Dortmund har sat en deadline på den 10. august på at finde en aftale om Jadon Sancho – altså på mandag – og findes der ikke en aftale inden da, er Dortmund beredte på at beholde Sancho et år mere, selv hvis det betyder, at salgsprisen skulle blive mindre.

Bild melder, at ratingsbetalingen, som Dortmund forventer, skulle ligge på £63 millioner i første betaling, med £27 millioner i 2021 og £18 millioner i 2022. Det er også understreget, at det er en løsning, Borussia Dortmund godt kan acceptere.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Transfertalk #2: Bedre lyd, masser af Sancho og jagten på den venstrebenede stopper

Næste artikel

Fabrizio Romano: United og Dortmund er langt i forhandlingerne

ANNONCE