Fabrizio Romano: United og Dortmund er langt i forhandlingerne

Sky Sports-journalisten Fabrizio Romano – som plejer at have kilderne i orden – bakker nu op om rygterne om, at Dortmunds Jadon Sancho er på vej til Manchester United.

Jadon Sancho og Manchester United er enige om en kontrakt løbende til 2025, og den unge engelske offensivspiller afventer blot, om Dortmund og United kan blive enige om en pris for ham. 

Sådan skriver Fabrizio Romano mandag eftermiddag på sin Instagram og Twitter. Den italienske sportsjournalist er kendt for at have fingeren på pulsen, når det kommer til transferrygter, og derfor er det væsentligt, at han nu bekræfter rygterne, som har svirret i lang tid. 

– United har hele tiden ønsket at betale Dortmund i rater og presser stadig for, at det sker. I øjeblikket er der ingen aftale, men forhandlingerne er i gang, skriver Romano. 

– Sanchos kontrakt (med United, red.) har aldrig været et problem. De er blevet enige om de personlige vilkår og er klar til at tegne en kontrakt til år 2025. 

SE OGSÅ: OLDTRAFFORD.DK’S NYE VIDEOFORMAT “TRANSFERTALK”

Ifølge Fabrizio Romano har Dortmund ville vente til her i august, før de afgjorde noget. Hvis Sancho forlader klubben, skal de på jagt efter en erstatning, og her nævnes den tidligere United-profil Memphis Depay som en mulighed. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Bild: Dortmund forventer Sancho-betaling i rater

Næste artikel

Romano bekræfter, at Sanchez skifter til Inter

ANNONCE