Bilic: United er ikke kedelige

Der er stor forskel på United i dag i forhold til under Sir Alex, men Slaven Bilic mener ikke United er kedelige at se på.

Der er masser af folk, som har travlt med at kritisere United og klubbens spillestil i denne sæson under Louis van Gaal. Ordet “kedeligt” er ofte gået igen i beskrivelserne af Uniteds spil i denne sæson. Men West Hams manager Slaven Bilic er ikke enig.

– De vinder kampe og lader få mål gå ind. Nogle sagde, at de var kedelige, men jeg ved ikke hvorfor folk siger dette. De holder på bolden, de er ikke et af de hold som giver dig bolden og bare vil forsvare sig, det ville nemlig være kedeligt. Men de har masser af boldbesiddelse og kontrollerer kampene for at prøve at vinde dem, siger Bilic.

Kroaten står i spidsen for West Ham, der i morgen gæster Old Trafford. Bilic og co har fået en godkendt start på sæsonen, og har blandt andet hentet flere flotte sejre på udebane.

Slaven Bilic vil dog gerne indrømme, at United er et noget andet hold nu, end under Sir Alex Ferguson.

– De er anderledes end tidligere, specielt på hjemmebane, hvor modstanderne ofte pakker sig sammen i forsvaret og står kompakt. Det betyder, at de ikke kan spille direkte og man har brug for at skabe plads i de små rum mellem linjerne, og det kan være svært at finde.

– De er anderledes nu end under Sir Alex Ferguson, hvor de spillede hurtigere og nærmest bombarderede feltet hele tiden med elektrisk fart i offensiven, siger Bilic.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Allegri som afløser for van Gaal?

Næste artikel

Rygte: Mane og Oxford til United?

ANNONCE