Bill Foulkes er død

Den legendariske “Busby Babe” døde i dag, 81 år gammel

Forsvarsspilleren Bill Foulkes døde i dag i en alder af 81 år. I næsten 20 år var han en del af det legendariske Manchester United hold, der var ombord på flyet, der styrtede mod afgrunden i München og heldigvis overlevede. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han var desuden med til at vinde klubbens første Eurpæiske Cup i 1968, hvor Manchester United vandt 4-1 i finalen over Benfica efter at kampen ved stillingen 1-1 gik ud i overtiden.

Selvom han ikke scorede mange mål, vil han især blive husket for den afgørende kasse i semifinalen mod Real Madrid, hvor United efter at have været bagude 3-1, ender med at få 3-3 og en billet til finalen mod Benfica.

– Bill var en kæmpemæssig karakter i Manchester Uniteds efterkrigshistorie. Hans bidrag med næsten 700 kampe og 20 års tjeneste vil aldrig blive glemt, siger Uniteds direktør Ed Woodward til manutd.com.

Foruden Ryan Giggs, Sir Bobby Chalton og Paul Scholes er Foulkes den spiller, der har tjent klubben i flest kampe. Forsvarsspilleren nåede i alt 688 kampe for “de røde djævle” og scorede ni mål. 

Æret være hans minde.

Forrige artikel

Moyes dysser Rooney-batalje ned

Næste artikel

Moyes krydser fingre for de skadede

ANNONCE