Blackett underskriver ny kontrakt

Tyler Blackett har netop underskrevet en ny kontrakt med Manchester United. Reece James har fået forlænget sin kontrakt.

Den unge engelske forsvarer Tyler Blackett har netop underskrevet en ny kontrakt med Manchester United, så parterne nu har papir på hinanden til sommeren 2017. Tyler Blackett er et produkt af klubbens eget akademi, og han er ikke overraskende glad for den nye kontrakt.

– Jeg er lykkelig efter at have underskrevet den nye kontrakt. Jeg har været United-supporter hele livet, og har været i klubben hele min karriere. Jeg ønsker at forbedre mig yderligere på førsteholdet med hjælp fra manageren og alle spillerne i truppen, siger Blackett til Manutd.com

Louis van Gaal er godt tilfreds med den nye kontrakt til Blackett, som han ser en stor fremtid i.

– Jeg er glad for, at Tyler bliver i Manchester United. Han er endnu en ung spiller, der er kommet op i gennem klubbens akademi. Han har et stort potentiale, og jeg er sikker på, han er i den rigtige klub. Han skal nu fortsætte den gode udvikling, så kan han blive en fremragende forsvarsspiller.

Reece James forlænger

Blackett er ikke den eneste, der har sat pen til papir i dag. Den unge venstre-back Reece James har ligeledes underskrevet en forlængelse af kontrakten med Manchester United. På trods af flere udtagelser til førsteholdstruppen i sæsonens første kampe, er det endnu ikke blevet til spilletid for unge Reece James i Premier League.

Han fik sin debut på førsteholdet under holdets pre-tour, og udover det, så var han en del af holdet i 4-0 nederlaget i Capital One cuppen mod MK Dons. Klubben har dog fortsat tro på den unge spiller, hvilket kontraktforlængelsen vidner om.

 

Forrige artikel

Torsdagens rygtebørs

Næste artikel

Falcao: Jeg kæmper for min plads

ANNONCE