Torsdagens rygtebørs

De engelske sladderblade arbejder på højtryk for at gætte, hvad Louis van Gaal og co. pønser på. Vi giver dig her et overblik over de seneste rygter.

Den helt store historie, der bliver ved med at dukke op for tiden, er Louis van Gaals jagt på Real Madrids Raphael Varane. Avisen Deportivo Mundo bringer historien, at forsvarsspilleren skulle være træt af at stå i skyggen af Pepe, og med et bud på 30 millioner pund kan Carlo Ancelotti kraftigt overveje at sælge sin unge, stærke forsvarsklippe. United-manageren har eftersigende franskmanden højt på sin ønskeliste.

Leverkusens Karim Bellarabi har netop forlænget sin kontrakt med Bundesliga-klubben, men i den kontrakt er en frikøbsklausul på bare 11 millioner pund. Det skulle ikke afskrække Manchester United, der gerne ser kantspilleren skifte til Old Trafford denne sommer. Den 24-årige fløj har fået nyligt fået debut på det tyske landshold. Rygtet bringer Metro.co.uk.

Den tidligere Chelsea-spiller, Kevin De Bruyne, er blomstret op i Wolfsburg og blevet en af Bundesligaens hotteste navne. Med 11 mål i 37 kampe har han vakt interesse hos de største klubber i Europa, og Manchester United nævnes som en af bejlerne til den offensive midtbanespiller, der kan koste i omegnen af 30 millioner pund. Det skriver det tyske medie SportBild.

Rafa Silva har taget den portugisiske liga med storm denne sæson for Braga, og det har skabt en stor interesse for den offensive midtbanespiller, der også har fået spilletid på A-landsholdet. Mediet A Bola skriver, at Liverpool, Everton, Tottenham og Manchester United var til stede under Bragas 3-1-sejr denne weekend for at se ham an.

Rygterne vedrørende Southamptons højreback, Nathaniel Clyne, svirrer fortsat, og med forsvarerens seneste tøven med at snakke ny kontrakt med klubben, så er der måske grund til at tro, at Manchester United kan lokke ham til, når transfervinduet åbner til sommer. Det skriver the Daily Mirror.

FC Porto råder også over en stærk højreback, der ikke er meget for at forlænge sin kontrakt. Den 23-årige brasilianer, Danilo, har for nyligt afslået et udspil fra portugiserne, hvilket skulle have fået både Manchester United og Liverpool op ad stolene. Det skriver the Daily Mirror.

Forrige artikel

Nani vil se ændringer før comeback

Næste artikel

Blackett underskriver ny kontrakt

ANNONCE