Blandede følelser fra Tampa

Direktøren i Tampa Bay Buccaneers roser i dag hans chef for sit køb af NFL-holdet tilbage i 1995, og kalder samtidig Glazers behandling af købet af de 65…

Direktøren i Tampa Bay Buccaneers roser i dag hans chef for sit køb af NFL-holdet tilbage i 1995, og kalder samtidig Glazers behandling af købet af de 65% i United for succesfuld.

“Fra vores perspektiv, da Glazer tog over, så har de skridt som de har taget i klubben været fantastiske.
De har gjort os til et succesfuldt franchise både på og udenfor banen,” udtaler Bruce Allen ifølge BBC.

Glazer har ikke givet et klart udtryk for sine intentioner for United, hvilket har skabt mere vrede hos Uniteds fans, men til det mener Allen at Glazer har gjort det rigtigt:
“De har kørt mange succesfulde forretninger og det vil de gøre med denne også. Hvad de har gjort før taler for sig selv.”

Og netop hvad de har gjort før, er hvad vi United-fans nu skal frygte.

“Supporterne kan se hvor grimt de vil blive berørt fra hans ry i Tampa.
De kan regne med billetprisstigninger og flere sponsoraftaler,” udtaler Carl Cronan fra et lokalt erhvervsmagasin i Tampa.

Han har gennem årene fulgt Glazer intenst i Tampa Bay Bucs og ved derfor godt hvad Uniteds fans kan vente sig.

“Han er ikke meget fremtrædende eller venlig overfor supporterne.
De vil måske se ham på sidelinjen en dag, men han giver ikke interviews og og involverer sig sjældent i offentlige aktiviteter i Tampa,” Udtaler Cronan og medgiver dog, at Tampa Bucs´s fans fortsat husker Glazer mest for sejren i Super Bowl i 2003.

Men Glazers tid som ejer i Bucs kan også være forbi.
Ifølge Cronan så kan Glazer blive nødsaget til at sælge NFL-holdet for at skaffe ekstra penge til hans eventyr i United, hvilket kan få katastrofale konsekvenser for NFL-holdet, som i sidste sæson ikke engang nåede slutspillet.

Tidligere borgmester i byen Dick Greco oplevede i 1995 hvorledes Glazer først lovede byen at finansiere byens nye stadion, men da han så havde sikret sig holdet, så truede han byen med, at hvis ikke de byggede et nyt stadion til Glazer indenfor 2 år, så ville Bucs flytte by.

“Det handler kun om forretning og han lader intet gå i vejen,” udtaler Dick Greco.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Tvivl om Fergusons og flere stjerners fremtid

Næste artikel

PL: United kan ikke bryde ud af TV-aftalen

ANNONCE