Tvivl om Fergusons og flere stjerners fremtid

I dag bugner aviserne selvfølgelig med nyt stof omkring Malcolm Glazer. Både The Guardian og the Sun skriver, at Glazers køb af flere aktier kan betyde et…

I dag bugner aviserne selvfølgelig med nyt stof omkring Malcolm Glazer.

Både The Guardian og the Sun skriver, at Glazers køb af flere aktier kan betyde et farvel til Sir Alex Ferguson i Manchester United.
Efter at have været i gang med et længerevarende generationsskifte, så overvejer Sir Alex Ferguson nu sin fremtid, da han mener at gårsdagens hændelse vil ændre Manchester United for altid.

Ifølge Guardian, så vil Ferguson tale med venner og familie om deres råd i denne sag.

Ifølge Dailay Sports” sportsredaktør, Harry Harris, så vil Ferguson ellers blive tilbudt en 5-årig kontrakt. Samtidig skulle David Gill, som Glazer angiveligt agter at beholde i rollen som direktør, have bedt Ferguson og andre i Uniteds stab om ikke at gå i panik endnu.

Men panikken kan meget snart også melde sig i bestyrelsen.
Således ventes Glazer er afsætte 3 bestyrelsesmedlemmer, Ian Much, Jim O”Neillog bestyrelsesformand Sir Roy Gardner, og istedet indsætte hans to sønner, som i USA tidligere er blevet kaldt for “dum, dummere”, Joel og Avi Glazer.
Det er især Joel Glazer, som vil stå i spidsen for Glazers nye magt på Old Trafford.

Kontrakterne sættes på hold – Farvel til Giggs, Ronaldo og Keane?

Ifølge The Sun, så vil kontraktforhandlingerne med Ryan Giggs og Cristiano Ronaldo nu sættes på hold.
Joel Glazer har tidligere været citeret for at spørge efter en erstatning for Giggs og det ventes der nu at komme på Old Trafford, noget som igen vil vække harme hos United-fans over behandlingen af holdets mest vindende spiller.

Også Roy Keanes fremtid i United vil også være slut, hvis Ferguson forlader klubben.

Forrige artikel

Jeg blev presset til at skrive under for United

Næste artikel

Blandede følelser fra Tampa

ANNONCE