Blind afviser, at United er kedelige

Daley Blind vil ikke høre tale om, at Manchester United spiller kedeligt fodbold. En god organisation er vigtig, udtaler han.

United har i tre Premier League-kampe kun nettet to gange. Et selvmål af Kyle Walker og så en Januzaj scoring med hjælp fra en Aston Villa-fod. 

Med de to kval-kampe til Champions League har holdet imidlertid holdt buret rent i fire kampe. Den vikarierende midterforsvarer holder dog fast i, at United går på banen for at underholde.

– Vi står meget kompakt, hvilket er noget, van Gaal forlanger. En af vores styrker er, at vi er stærke defensivt, samt at van Gaal kender modstanderne rigtig godt. Der er ikke nogle overraskelser for os, da vi er meget forberedte, udtaler hollænderen til SkySports.

– Jeg synes, det er unfair at sige, at vi spiller kedeligt. Vi ønsker at underholde, og det tror jeg også, folk kan se. Vi forsvarer rigtig godt, og vi skaber mange chancer, når vi angriber. Vi skal score flere mål, men det skal nok komme.

I morgen, søndag, kl. 17, får vi at se, om United kan få ordentligt gang i målkontoen i Premier League, når de på udebane møder Swansea.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Manageren er tilfreds med Romero

Næste artikel

Optakt: Swansea - Manchester United

ANNONCE