Manageren er tilfreds med Romero

Romero er, på grund af den langtrukkede De Gea-gate, blevet smidt direkte for løverne.

Der var nok ikke mange, der havde forestillet sig, at Sergio Romero ville have startet inde i samtlige kampe i denne sæson. Men på grund af den uafklarede sag med David de Gea, så har målmanden nærmest fra dag ét været førstemålmand. 

Louis van Gaal har dog vist den argentinske landsholdskeeper ubetinget tillid på trods af, at han faktisk kun havde trænet med holdet en uge, inden han fik debut i Premier League. Lidt af et sats vil mange sige, men ikke destro mindre har han gjort det flot, siger Louis van Gaal.

– Formen har nok også noget at gøre med de mange kampe, han spilede for Argentina under Copa America. Det sværeste har været samarbejdet mellem ham og forsvarspillerne, som jeg også snakkede om efter den første kamp, siger Louis van Gaal til Manutd.com

– Vi har fokuseret meget på dette senere hen. Vi har haft specialtræninger, hvor spillerne og ham arbejder på det, og det er derfor det har set fint ud på det seneste. Det er ikke overraskende for mig, at det går godt med ham nu, for vi har efterhånden bevist, at vi har en fin defensiv organisering. 

For Louis van Gaal var det egentlig ikke så overraskende at spille med Romero fra starten af sæsonen. Han understreger, at han jo er blevet købt af en grund.

– Det er slet ikke uventet for mig. Vi har jo trods alt selv købt spilleren, ellers havde vi ladet være i første omgang. Du har altid forventninger med nye indkøb og selvfølgelig er det positive forventninger. 

Skal stadig bevise sig

Den fine defensive organisation har virkelig vist sig i de første fem kampe, hvor det er blevet til fire clean sheets. Romero har kun lukket et selvmål ind i den første kamp mod Brugge, så i statistikkerne ser det fremragende ud.

Louis van Gaal pointerer dog, at han ikke er helt overbevist om målmanden endnu. Han mangler stadig at blive testet lidt mere, før LVG kommer med en endelig konklusion. 

– Jeg ved endnu ikke om han klare niveauet. Indtil nu har vi holdt modstanderne nede på et minimum af chancer, så han har ikke haft meget at se til. Han har endnu ikke været i stand til at vise, hvad han kan. Det er selvfølgelig en stor kompliment til resten af holdet. 

Det forventes, at den argentinske målmand starter på kassen igen mod Swansea søndag. Du kan se kampen klokken 17.00 på TV3 Sport 2.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Celtic lejer Blackett hele sæsonen

Næste artikel

Blind afviser, at United er kedelige

ANNONCE