Blind faldt til jorden under træningskamp

Den tidligere Manchester United-spiller Daley Blind, der førhen har haft hjerteproblemer, faldt tirsdag til jorden under en træningskamp mellem hans klub Ajax og Hertha Berlin.

Daley Blind faldt til jorden med ti minutter tilbage af tirsdagens træningskamp mellem Ajax Amsterdam og Hertha Berlin. Holldænderen tog sig til brystet, hvorefter han udbrød et skrig, da han faldt til jorden uden en modstander omkring sig. Det skriver hollandske De Telegraaf.  

Den 30-årige forsvarer lykkedes dog efterfølgende med at komme på benene og kunne selv gå fra banen i følgeskab af to holdlæger. 

Blind havde så sent som i december problemer med hjertet, men kæmpede sig i starten af året tilbage på banen efter to måneder på sidelinjen.

Ifølge flere hollandske medier har tirsdagens episode vakt stor bekymring for den tidligere Manchester United-spillers helbred.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Maguire tilbagetrukket fra landsholdstjeneste

Næste artikel

Williams melder afbud til U21-landsholdet grundet skade

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share