Blind kræver fokus mod West Bromwich

Daley Blind indrømmer, at Manchester United spillerne ønsker at vise en positiv reaktion i lørdagens kamp mod West Bromwich efter to nederlag i streg.

Louis van Gaals tropper var inde i en flot stime, men så kom der grus i maskineriet. Først blev det til et nederlag mod Chelsea og siden Everton. Daley Blind er opsat på endnu en gang at få vendt skuden mod West Bromwich.

– Man er meget skuffet, når man taber 3-0. Det vil vi gøre op for i næste kamp. Ærlig talt så brændte jeg efter at spille dagen efter nederlaget mod Everton, så vi kunne komme videre med det samme, udtaler hollænderen til United Review.

– Det er første gang i sæsonen, vi taber to kampe i streg, men nu har vi en kamp med fansene bag os. Vi så, hvordan fansene reagerede mod Everton. De støttede os helt til slut, og vi er nødt til at betale dem tilbage med en sejr.

Efter kampen fortalte Louis van Gaal, at han ikke følte, spillerne var helt klar, og det blev som bekendt også til et klart nederlag. Daley Blind forsikrer dog om, at spillerne altid gør alt for at vinde.

– Man går aldrig på banen for at yde 50 procent, man går altid ind for at yde 100. Jeg kan dog godt forstå, hvad manageren mener. Jeg kan på holdets vegne fortælle, at alle ved, hvad der skal gøres mod West Bromwich, og vi går altid efter at yde 100 procent.

Kampen mod West Bromwich spilles i morgen, lørdag. Der er kickoff kl 18:30.

Forrige artikel

Gündogan forlader Dortmund

Næste artikel

LVG kommer med skadesupdate

ANNONCE