Blind: Vi skal ikke kigge efter Chelsea

Den hollandske altmuligmand opfordrer sine holdkammerater til at koncentrere sig om holdets egne resultater, og ikke hvordan konkurrenterne klarer sig.

Manchester United er med en fremragende form i bagagen rykket op på en aktuel tredje plads i ligaen. Mere vil som bekendt gerne have mere, men Daley Blind slår på, at holdet skal tænke på egne kampe.

– I min verden er United en stor klub, der skal kæmpe med om titlen, men i denne sæson skal vi ikke kigge efter Chelsea, vi skal fokusere på vores eget og se, hvor det bringer os, udtaler han til Goal.com

– Vi skal koncentrere os om vores eget, da alle kampe er som en finale. Vi har forbedret os meget og gør det stadig, og jeg ser os virkelig som en enhed.

Hollænderen, der på det seneste har imponeret på venstre back, fortæller yderligere om, hvordan Wayne Rooney inspirerede holdet forud for kampen mod Manchester City.

– Wayne Rooney nævnte, hvor vigtigt opgøret er, og jeg synes, man kunne se, hvordan vi kæmpede for hinanden. I de første fem minutter var vi lidt ved siden af os selv, men vi fik samlet hinanden op og gjorde det fantastisk derefter.

Daley Blind var en af otte nye, der i sommer skiftede til klubben. Han er hurtigt blevet en vigtig spiller i kraft af hans store alsidighed.

Forrige artikel

Pearson: Har nydt tiden i Barnsley

Næste artikel

Taktikhjørnet: Sådan slår vi Chelsea

ANNONCE