Bossen lovpriser indskiftere

Marcus Rashford og Juan Mata gjorde glimrende figur, efter de kom ind fra bænken og ændrede kampbilledet i aftenens 0-2-sejr over West Ham. Det glæder Jose Mourinho.

Manchester United spillede ikke den bedste første halvleg ude mod West Ham, selvom værterne tidligt blev undertallige. Sofiane Feghouli tordnede ind i en tackling med Phil Jones og blev vist ud efter bare 15 minutters spil.

Det ændrede dog ikke på, at gæsterne havde svært ved at komme igennem til de store chancer. I pausen byttede Jose Mourinho Matteo Darmian ud med Juan Mata og godt ti minutter senere kom Marcus Rashford ind i stedet for Jesse Lingard. Så skete der noget.

– Vi gjorde arbejdet færdigt og står med en hårdtkæmpet sejr. Vi spillede ærlig talt ikke ret godt, så der skal lyde en særlig ros til Rashford og Mata. De vandt kampen for os, siger Jose Mourinho, der i øvrigt også roste David de Gea for at holde buret rent imod en svær modstander.

Marcus Rashford lagde op til Juan Matas åbningsmål og var meget tæt på at assistere yderligere to kasser, hvis bare Paul Pogba og Ander Herrera havde udnytter deres muligheder.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

United sejrede over West Ham i årets første kamp

Næste artikel

Bilic raser: Forkerte mand fik rødt

ANNONCE