Bilic raser: Forkerte mand fik rødt

West Ham-manager, Slaven Bilic, var rasende over dommerens skøn efter bare 15 minutters spil, der sendte Sofiane Feghouli tidligt i bad. Phil Jones skulle have haft rødt, mener manageren.

Efter et lille kvarters spil får West Hams Sofiane Feghouli taget et for langt træk, som nødsager ham til at kaste sig efter bolden. I samme moment kommer Phil Jones flyvende og tackler bolden væk. De to spillere ramler sammen, og Phil Jones slår sig meget i sammenstødet.

West Ham-spilleren kommer tydeligvis for sent i tacklingen, men det er mindst ligeså farligt spil af Phil Jones, mener Slaven Bilic.

– Jeg var ekstremt overrasket over kendelsen. Jeg havde ærlig talt været forarget hvis bare der blev givet et gult kort ved situationen, siger Slaven Bilic.

– Efter at have set situationen igennem mange gange efterfølgende, kan jeg se, at jeg har ret. Det er Phil Jones, der kaster sig ned og gør det til en farlig situation. Han reagerede måske, som han gjorde, for at beskytte sig selv for at komme i den sorte bog.

Slaven Bilic gjorde det i øvrigt klart, at West Ham vil appellere det røde kort.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bossen lovpriser indskiftere

Næste artikel

Mourinho afviser anklager om dommertække

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share