Bournemouth-manager: Vi fortjente noget fra kampen

Gary O’Neil mener, at Bournemouth sagtens kunne have fået point efter dagens 1-0-nederlag.

Manchester United vandt 1-0 over Bournemouth til eftermiddag, og holdet fra sydkysten gav Manchester United kamp til streget, til trods for at de allerede har sikret sig endnu en sæson i Premier League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Efter kampen fastholder Bournemouth-manager Gary O’Neil, at Bournemouth ønskede at bevise deres værd trods den sikrede overlevelse.

– Vi var gode, og vi gav alt i en tæt kamp. Vi var inde i kampen, og vi havde en stor chancen i slutningen. Det er Manchester United, og vi manglede spillere, siger han til BBC.

Bournemouths David Brooks var i dag tilbage i startelleveren, efter en lang periode uden for kridtstregerne, efter han i 2021 blev diagnosticeret med lymfekræft.

På trods af kampens manglende betydning fastholder O’Neil, at Brooks havde optjent retten til at starte, hvor han i øvrigt efterlod et godt indtryk ifølge manageren.

– Vi ønsker, at behandle alle kampe med respekt og give et godt indtryk af os selv. David Brooks fortjente sin start i dag, det var ikke en venskabskamp, og vi var virkelig kompetetive. Vi fortjente noget fra kampen, siger han og fortsætter.

– I forhold til at det var hans første kamp tilbage efter så lang en periode, så viste David nogle gode berøringer.

Som tidligere nævnt har Bournemouth sikret sig Premier League-overlevelse med deres nuværende pointtotal på 39, som rækker til en 14 plads.

Bournemouth-manageren er derfor også stolt af holdets sæson

– Jeg er virkelig stolt af gruppen. Det har været et stort bjerg at bestige, og vi opnåede noget, som ikke mange havde troet, vi kunne, slutter han.

Forrige artikel

De Gea om Golden Glove: Jeg har gjort mit bedste for at hjælpe holdet

Næste artikel

Højdepunkter: Se Casemiros saksesparkslignende mål

ANNONCE