Brady ny venstreback

Den unge kantspiller fra Irland, skal måske omskoles til back.

Mens mange snakker om at hente Leighton Baines eller en anden venstreback ind, går Ferguson og pusler med andre planer. Han vil i den kommende tid give chancen til unge Robert Brady på positionen som venstreback, det afslørede han på dagens pressemøde i Durban.

– Brady er venstrekant, men vi tror der er en mulighed for han kan udvikle sig til en back. Med Fabio på lån hos Q.P.R. er vi lidt pressede på den plads, derfor prøver vi nu Brady dernede, siger Ferguson.

Robert Brady var sidste sæson på udlån hos Hull City i the Championship. Her gjorde han på fremragende vis opmærksom på sig selv, med flere flotte præstationer på venstrekanten. Han bidrog også med flere mål og gode assists fra kanten.

Samtidig afslørede Ferguson hvorfor man har valgt at sende Fabio da Silva på lån hele den kommende sæson hos Mark Hughes i Q.P.R.

– De sidste par sæsoner har Evra spillet 45 kampe, så det er vigtigt for Fabio at få spilletid, da han ikke fik mulighederne da Evra aldrig er skadet. Det er vigtigt for ham med muligheder, så han kan udvikle sig, siger Ferguson.

Udover irske Robert Brady er også Tyler Blackett med i Sydafrika. Den unge venstreback er dog primært med for at suge erfaring til sig fortæller Fergie.

– Vi har også Tyler Blackett med os. Han er en stærk dreng, stor og hurtig. Han har tiden på sin side. Han er her for at få erfaring, siger Sir Alex.

Forrige artikel

Vidic bliver klar til sæsonstart

Næste artikel

Ferguson afslører: Kagawa starter nok i morgen

ANNONCE