Ferguson afslører: Kagawa starter nok i morgen

Sir Alex afslørede lidt af holdet til morgendagens træningskamp mod Amazulu.

I morgen klokken 20.00 starter forberedelserne mod den kommende sæson for alvor for United. Her står den på første træningskamp i år, når Amazulu tager i mod i Durban.

På dagens tidlige pressemøde afslørede Ferguson lidt om holdet til kampen i morgen.

– Carrick, Ferdinand og Scholes spiller. Det samme gør Lindegaard, Lingard og Brady på venstreback. Valencia spiller også, siger Ferguson.

Skotten kunne også afsløre, at det er sandsynligt, at han vælger at starte med Kagawa inde. Dermed vil nyindkøbet få mulighed for at vise sig frem, allerede i første opgør på pre-season turen.

– Det vigtigste er, at de erfarne spillere kommer i kampform. Men der vil også være unge spillere med i alle kampe. Det er muligt, at Kagawa spiller i morgen lige bagved Chicharito, siger Sir Alex.

Ferguson forventer en hård omgang, hvor spillerne får masser af træning i benene. Og forhåbentlig også et godt resultat, selv om det kommer i anden række. Der er allerede nu fokus på sæsonens første kamp mod Everton, det er den der arbejdes hen mod.

– Det vigtigste ved pre-season er, at få alle i form og undgå skader. Spillerne skal i kampform. Det giver os en platform til at sige, når vi når første kamp i sæsonen, vi er klar, fortæller Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

Brady ny venstreback

Næste artikel

Fergie: Ligaen er vigtigst

ANNONCE