Brandon Williams har succes i Ipswich

Brandon Williams trives under den tidligere Manchester United-træner Kieran McKenna.

Manchester United-lejesvenden Brandon Willams viser sig for tiden flot frem i Ipswich Town, hvor den tidligere Manchester United-træner, Kieran McKenna, er manager.

Senest i weekenden lavede 23-årige Williams et vildt solomål, hvor han ganske enkelt løb fra alle Preston-spillerne og scorede til 2-1 i Ipswichs 4-2 sejr over Preston.

– Det var et utroligt mål, og Brandon viste denne energi og vilje i hele kampen, sagde McKenna efter kampen til Sky.

– Han nærmer sig det niveau, som jeg ved, han har. Men endnu vigtigere er det, at han bliver endnu bedre end det niveau.

– Vi er glade for at have ham her, og han ved, at han stadig har meget arbejde foran sig, men jeg tror, at de sidste par uger har givet ham selvtillid i forhold til at fortsætte det hårde arbejde, udtaler McKenna med henvisning til, at Williams også scorede i 1-1 kampen mod Huddersfield. Her dukkede Williams op kort før tid og sikrede Ipswich uafgjort med et flyvende hovedstød.

Williams her i sin tid i Ipswich både spillet back i højre og venstre side, og det er helt med vilje siger McKenna.

– Han siger sandsynligvis stadig, at han foretrækker at spille venstreback, fortæller McKenna og fortsætter:
– Jeg har altid sagt til ham, og det var en del af, at han kom her; at jeg synes, han skulle udvikle sig på begge sider. Han er stadig meget ung, og jeg tror ikke, det er godt at være altid kategoriseret som en højrebenet venstreback, fordi der er nogle gode hold, du kunne udelukke dig selv fra, hvis de eksplicit ønsker en venstrebenet, så det er storartet at have den alsidighed, til at kunne spille på begge sider.

Ipswich har som oprykker The Championship præsteret særdeles fint og indtager her i landsholdspausen en fornem 2. plads. 2 point efter Leicester, men 8 point foran netop Preston på 3. pladsen.

Se Williams mål herunder.

Forrige artikel

Flere førsteholdsspillere var i aktion, da United mødte Barnsley i lukket træningskamp

Næste artikel

Daily Mail: Ex-United spiller tæt på kontrakt

ANNONCE