Brian Jensen vil møde Manchester United igen

Burnleys danske målmand Brian “The Beast” Jensen håber at Manchester United vil komme på besøg når han til næste sommer skal fejre sit 10 års jubilæum i Burnley.

Brian Jensen spiller for 10. år for Burnley og kan dermed se frem til at blive belønnet med en jubilæumskamp til næste sommer, og her har han en klar ønskemodstander.

– Det er er nok en svær modstand at få, men Manchester United er planen. Vi har et par andre muligheder åbnet, men United er førsteprioritet, forklarer “The Beast” til Pendle Today.

Det var netop Brian Jensen, som fik for tre år siden var den helt store helt, da Burnley slog Manchester United i Premier League med 1-0. Det var samtidig Burnleys første sejr i Premier League nogensinde og han var dermed med til at skrive sig ind i klubbens historie. Det var første gang i 33 år at holdet vandt en kamp i Englands bedste række.

Burnley rykkede ned i samme sæson og spiller fortsat i Championship. På holdet findes blandt andet den tidligere Manchester United-spiller Cameron Stewart.

Forrige artikel

Lindegaard: Vidic er verdens bedste

Næste artikel

Rooney: Så vred kan Ferguson blive

ANNONCE