Rooney: Så vred kan Ferguson blive

Wayne Rooney afslører i ny bog, hvor voldsomt det går for sig, når Sir Alex mister besindelsen.

Sir Alex Ferguson er berømt og ikke mindst berygtet for sine raseriudbrud. Og det er ikke alle som kan klare at blive hængt til tørre efter en tur med skottens hairdryer.

Wayne Rooney ser sig selv som hårdhudet, når det kommer til at modtage kritik fra en vred Ferguson, men man skal kunne stå imod en del, afslører Uniteds stjerneangriber.

– Det er motiverende for nogen, men andre falder fuldkommen fra hinanden. Jeg har set spillere ændre sig fuldkommen efter at have fået en tur. Efterfølgende er de gået ud på banen og har hængt med hovedet. De har mistet modet, fortæller Rooney i bogen “My Decade.”

Rooney har selv fået sandheden at vide af sin chef flere gange, og endda haft mod til at svare ham igen, men han var ikke det primære mål for Fergusons mest voldsomme angreb. Den tvivlsomme ære tilfaldt Louis Saha efter et Champions League-nederlag på Celtic Park, hvor franskmanden brændte straffespark i de dødende sekunder.

– Jeg har aldrig set noget værre end dengang. Han stod meget tæt op ad ham, råbte og skreg. Men han havde også gemt lidt til mig den aften. Han vidste, jeg få i kontraktforhandlinger med klubben på det tidspunkt. “Spillere vil så gerne have mere i løn, men du fortjener intet efter den indsats,” lød det fra ham.

Mesterskabsfesten punkteret

Selv ikke da Uniteds første mesterskab i fire sæsoner skulle fejres i 2007 holdt Ferguson sig tilbage. Han var utilfreds med et på papiret betydningsløst 0-1-nederlag til West Ham.

– De fleste ville fejre med champagne i omklædningsrummet, men ikke os. Vi sad og stirrede ned i gulvet, mens manageren rasede ud. Efterfølgende tager det et stykke tid før stemningen løfter sig så meget, at vi kan fejre mesterskabet på normal vis,” fortæller Rooney.

Forrige artikel

Brian Jensen vil møde Manchester United igen

Næste artikel

Både Van Persie, Kagawa og Fletcher med i truppen

ANNONCE