Bronckhorst: Ruud professionel nok til at glemme

I dette tilfælde er det en hollandsk landsholdskammerat – nemlig Giovanni van Bronckhorst, der roser sin kollega, Ruud van Nistelrooy, inden det hele går…

I dette tilfælde er det en hollandsk landsholdskammerat – nemlig Giovanni van Bronckhorst, der roser sin kollega, Ruud van Nistelrooy, inden det hele går løs i Tyskland om blot to dage.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

F.C. Barcelona-spilleren mener, at van Nistelrooys besidder en professionalisme, der er kampdygtig over for de problemer, som visse rygter mener, at angriberen
selv har skabt i Manchester United.
Van Bronckhorst udtaler:

“Det er selvfølgelig klart, at de sidste uger i Manchester United ikke var gode tider for Ruud. Men Ruud er ekstrem professionel, og jeg er sikker på, at han er i stand til at tilsidesætte disse følelser.”

Holland er havnet i en indledende gruppe sammen med Gabriel Heinzes Argentina, Nemanja Vidics Serbien og Montenegro samt Elfenbenskysten, hvor blandt andre Chelseas angriber, Didier Drogba, er blandt repræsentanterne, og derfor afslutter van Bronckhorst også med at udtale, at Ruud er en af verdens bedste angribere for at sikre, at United-angriberen har selvtilliden i orden.

“Han (Ruud van Nistelrooy, red.) vil vise, at han stadig er blandt verdens topangribere, hvilket han er,” afsluttede Giovanni van Bronckhorst.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Spaniere bekræfter interesse

Næste artikel

Rooney tilbage til lejren

ANNONCE