Bruce: Individuelle fejl kostede os dyrt

Steve Bruce var irriteret over at dumme individuelle fejl kostede tre mål, men erkendte, at United var markant bedre i dag.

Steve Bruce og Hull fik ikke et ben til jorden i dag, og var i perioder totalt udspillet. Sjældent var der brug for David de Gea i United-målet, mens United gennem hele kampen havde god kontrol over begivenhederne, hvilket Steve Bruce også erkendte efter nederlaget på 3-0.

– Vi havde vældig svært ved at komme tæt nok på dem, specielt i første halvleg. Lige fra start kom vi slet ikke ind i kampen. Vi havde et par chancer i anden halvleg, hvor vi rullede ærmerne op og kæmpede lidt mere for det, men vi blev slået af et bedre hold i dag, over alt på banen var vi næstbedst i dag, sagde Steve Bruce.

Den tidligere United-profil var dog ikke tilfreds med sit forsvar, der lavede for mange personlige fejl.

– Når du kommer her, kan man ikke lave de fejl vi lavede i dag. Alle tre mål kom efter individuelle fejl, og så kommer man altså på hælene. Ved det første mål giver vi bolden væk i venstre side, og laver vel tre – fire fejl. Det kostede os dyrt i dag, og dræner en for selvtillid, sagde Bruce i følge Hull Daily Mail.

Hull har blot vundet to kampe i denne sæson, og efter dagens nederlag til United, er det nu blevet til fire nederlag på stribe for Steve Bruce og co. Blot en bedre målscore end Burnley og Queens Park Rangers holder Hull over nedrykningsstregen. Men Bruce tror stadig på en god sæson.

– Jeg er stadig overbevist om, at vi vil slutte bedre end sidste sæson. Vi er nødt til at fastholde troen og blive ved at arbejde hårdt, og så få det vendt på et tidspunkt, sagde Bruce efter kampen på Old Trafford.
 

Forrige artikel

- Jeg havde brug for det mål

Næste artikel

Young har det fint med ny rolle

ANNONCE