Young har det fint med ny rolle

Ashley Young er glad for atter at være spilleklar efter en periode med skader, og er glad for spillet i dagens sejr mod Hull.

Ashley Young kom i sidste weekend ind som venstre wingback, da Luke Shaw måtte udgå med en skade. Og efter præstationen mod Arsenal, fik Ashley Young genvalg på den position i dagens kamp mod Hull.

Og selv om Young måske ikke bidrog med så meget offensivt i dag, var han sikker i de defensive opgaver, også selv om det var en lidt uvant position.

– Det er naturligvis en ny position for mig, men vi har trænet det hele ugen, og jeg vidste præcis hvad jeg skulle gøre. Der var masser af bevægelse over hele linjen, og det tror jeg ikke Hull kunne dæmme op for. Vi scorede tidligt, og holdt presset på dem, hvilket gav pote da vi hurtigt vandt bolden tilbage, sagde Young til manutd.com.

United dominerede kampen igennem, og gik fortjent til pause med en føring på 2-0. Men den føring er som bekendt den farligste i fodbold, og derfor gik United også på banen til anden halvleg med målet om, at holde gæsterne fra at score, og så eventuelt selv putte flere kasser ind.

– Vi gik til pause med 2-0, og sagde til os selv det det næste mål ville blive vigtigt, og det var vigtigt at holde dem fra at score. Vi fik det heldigvis efter et fantastisk mål fra van Persie, og kontrollerede ellers kampen, sagde Young.

Bruger erfaringer fra offensiven

Selv om Young nu har flere defensive pligter end når han ligger længere fremme på banen, er der stadig mulighed for at komme med frem og slå indlæg. I systemet er det de to wing-backs der skal skabe bredden, hvilket i dag var op til Young og Valencia.

I anden halvleg havde Young et fint indlæg, som Fellaini headede over, og Young nyder at kunne gå med frem.

– I min nye position skal man med frem nogle gange, og det er altid bedre at kunne angribe fremfor at skulle forsvare. Det ved jeg som kantspiller, og jeg synes jeg fik vist i dag, at jeg ved hvornår jeg kan gå med frem, og hvornår der skal forsvares, sagde Young i følge manutd.com.

Med Luke Shaw ude med skade, ligner det endnu en kamp som venstre wing-back for Young på tirsdag mod Stoke. En opgave den 29-årige englænder gerne tager sig af.

– Hvis manageren ønsker jeg skal spille der igen, så vil jeg naturligvis hjælpe til der. Jeg er glad for at spille fodbold igen, det var frustrerende da jeg var ude i lang tid, men er nu tilbage og har forhåbentlig lagt skaderne bag mig, lyder det fra Ashley Young.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bruce: Individuelle fejl kostede os dyrt

Næste artikel

- Anderson er ikke fit nok

Relaterede artikler
Total
0
Share