Bruno Fernandes: Christian har overblikket

Bruno Fernandes roser Eriksens for hans overblik til 1-0 målet, og angribernes evne til at skabe pladsen til ham.

På trods af den sene udligning i onsdagens opgør mod Crystal Palace, var der stadig plads til roser. Christian Eriksen var i oplæggerens rolle til Bruno Fernandes mål, og Fernandes hylder både Eriksens evner, og holdets præstation i forbindelse med målet:

– Christian har jo åbenlyst været rigtig god. Men jeg synes alle på holdet har været rigtig gode.

– Jeg synes vi viste det i første halvleg, målet var alt det vi har trænet, nogle bevægelser, måden vi spiller på, afleveringerne vi lavede. Det skinner igennem, og derudover er det kvaliteten i spillerne der gør forskellen.

– Christian har overblikket, kvaliteten til at lave afleveringen. Han gjorde det i dag, og han vil blive ved med at gøre det.

Selvom det var Eriksen der havde næstsidste fod på, var der også plads til at rose andre holdkammerater:

– Men uden bevægelsen fra Rashford, bevægelsen fra Wout i front, ville der ikke være skabt plads til mig bagved. Så jeg tror det er en holdpræstation, det er et hold der lader individualister komme igennem og vise deres evner.

 

Christian Eriksen er noteret for 7 assists i 18 kampe. Han har været en af grundstenene i United forvandling under Erik ten Hag. Har han været den bedste signing i sæsonen? Skriv en kommentar under artiklen om hvem du synes har været den bedste signing i sæsonen. 

Forrige artikel

Zaha roser Wan-Bissaka: Han er den eneste der kan lave sådan en tackling

Næste artikel

United-talent er månedens spiller i Championship

ANNONCE