Zaha roser Wan-Bissaka: Han er den eneste der kan lave sådan en tackling

Aaron Wan-Bissaka reddede det ene point hjem til Manchester, da han i slutminutterne, i kampen mod Crystal Palace, fik bremset Wilfried Zaha i en kontra. Zaha ærger sig, men roser samtidig sin tidligere holdkammerat for tacklingen.

Manchester United måtte tage til takke med et enkelt point, da de onsdag aften besøgte Crystal Palace på Selhurst Park. Michael Olisés flotte frisparksmål i tillægstiden satte punktummet for aftenen.

Men det kunne meget vel blot have været et komma. Kort efter udligningen havde Casemiro muligheden for at afgøre kampen til Uniteds fordel, da han stod helt fri foran mål på et hjørnespark. Desværre fik midtbanespilleren lige nøjagtigt ikke skubbet bolden ind over stregen.

Straks efter fik Crystal Palace så muligheden for at stjæle alle tre point, da Wilfried Zaha kom alene igennem. Aaron Wan-Bissaka fik dog løbet ham op og sat en veltimet tackling ind. Havde det været alle andre spillere end Wan-Bissaka, så var han ikke blevet stoppet, udtaler Zaha efter kampen.

– Da jeg løb ned mod målet, kiggede jeg tilbage og tænkte: “oh my gosh, det er Aaron”. Han er den eneste spiller der kan lave den der “scoop” tackling. Det var en god tackling. Det kan jeg ikke sige imod.

Zaha mener, at det var fortjent, at Crystal Palace fik udlignet og dermed fik et enkelt point ud af kampen.

– Vi gik 100% ind i alle 50/50-situationer, og vi fik tydeligvis, hvad vi fortjente.

Aaron Wan-Bissaka har været i storform siden VM-slutrunden og har startet inde i samtlige Premier League-kampe. Har han overtaget pladsen fra Diogo Dalot? Giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en United-trøje.

 

 

3 kommentarer
  1. Nej og ja. Han skal bruges i kampehvor vi skal leve på kontra og møder et noldstærkt hold. Men ikke i kampe hvir vi har kontrollen… der kan han stadig fir lidt offensivt

  2. Tak for at stille et relevant spørgsmål og starte en god debat. Jeg vil klart mene, at AWB er at foretrække frem for Dalot. AWB har en hel unik måde at tackle på, som er guld værd. Et godt eksempel er tacklingen mod Crystal Palace, hvor han stopper en 100% chance og afværger et potentielt mål. Den type kampafgørende tacklinger ser jeg sjældent fra Dalot. Dalot er klart bedre i det offensive spil, men det er ikke i en sådan grad at jeg vil foretrække ham over AWB. Det er meget få forsvarsspillere i verden der tackler bedre end AWB, og den egenskab synes jeg er markant mere værd end Dalots offensive egenskaber.

  3. Enig med Anders. Vi er perfekt dækket ind med to så stærke spillere på højreback, hvis AWB kan holde niveau og måske lægge lidt til i det offensive. De komplimenterer hinanden perfekt og passer til hver sin type kamp/kampsituation, således at du også kan swappe midt i en kamp, når du har brug for enten mere offensivt eller mere sikkerhed bagved. Det er ikke længere en ny højreback vi skal på jagt efter. Bravo ETH OG AWB❤️🤩🔥

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

David de Gea om Casemiros karantæne: Et kæmpe tab for os

Næste artikel

Bruno Fernandes: Christian har overblikket

ANNONCE