Bruno sparker Liverpool ud af FA Cuppen

Manchester United slår søndag aften Liverpool ud af FA Cuppen efter en underholdene 3-2-sejr på Old Trafford.

“Bruno, Bruno, Bruno, He’s from Sporting like Cristiano, He goes left, He goes right, He makes the defences look shi*e, He’s our Portuguese magnifico.”

Manchester United vinder med 3-2 over Liverpool, der dermed er ude af FA Cuppen. Havde tilskuere haft tilladelse til at komme på stadion, havde ovenstående chant med al sandsynlighed været blevet skrålet igennem på Old Trafford.

Modsat sidste søndags fuser var aftenens opgør en sand oplevelse, der takket være en skarp United-offensiv endte med sejr til de djævlerøde, som viste en del større mod denne aften.

Liverpool kom dog først foran på mål af Salah efter små tyve minutter, hvor de også var det bedste hold.

Det lykkedes dog United at svare hurtigt igen efter en verdensklasse aflevering fra Rashford til målscorer Greenwood. Efter udligningen var Solskjærs drenge det bedste hold indtil pausen.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Rashford sparkede United i front. Et mål, der fik kickstartet Liverpool, som udlignede inden kampuret havde rundet en time.

Derefter smækkede begge managers det tunge skyts ind. Liverpool Sadio Mané og United Bruno Fernandes. Sidstnævnte skulle gå hen og sætte et smil på djævlerøde læber.

Med et lille kvarter igen forsøgte indskiftede Fred at spille bolden i fødderne på Cavani på kanten af Liverpools straffesparksfelt. ‘El Matador’ blev dog fældet af Fabinho. En tackling, der resulterede i et frispark.

Det frispark tog Bruno Fernandes sig af. Med et hårdt og præcist spark sendte han bolden forbi Liverpool-muren og Alisson i målet. Den brasilianske målmand virkede dog nærmest chanceløs til trods for, at bolden gik i mål i den side af målet, han havde ansvaret for.

Kampinfo: Manchester United 3-2 Liverpool

0-1: Mohamed Salah 18′

1-1: Mason Greenwood 26′

2-1: Marcus Rashford 48′

2-2: Mohamed Salah 58′

3-2: Bruno Fernandes 78′

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Karakterbogen: Rashford tilbage blandt Uniteds bedste