Bruno: Vi var ikke kliniske nok

Manchester Uniteds holdkaptajn lægger ikke skjul på sin utilfreds med holdets præstation i den nuværende Champions League-kampagne.

Efter en intens Champions League-kamp mod Galatasaray, der endte uafgjort 3-3, har Manchester Uniteds holdkaptajn Bruno Fernandes delt sine tanker om kampen og holdets præstation. Trods to gange at have været foran på tavlen og flere muligheder for at score yderligere, mener Fernandes, at holdet manglede den nødvendige kliniske afslutningsevne.

– Vi var foran to gange og havde alt for mange chancer for at score endnu et mål. Vi var ikke kliniske nok, udtalte Fernandes til TNT efter kampen.

Den portugisiske midtbanespiller pegede på behovet for bedre beslutningstagning foran målet og understregede vigtigheden af at finde en åben medspiller, selvom det betyder at aflevere bolden i stedet for at tage chancen selv.

– Nogle gange handler det om at finde en anden holdkammerat, der er fri, og ikke tage chancen selv, sagde han.

Han udtrykte også frustration over holdets præstation i Champions League generelt og påpegede, at det, de har gjort indtil nu, ikke er tilstrækkeligt. Kaptajnen mener, at holdet skal forbedre evnen til at kontrollere kampene og være mere taktisk intelligente for at undgå lignende situationer.

“Det, vi har præsteret i Champions League, er ikke nok. Vi skal kontrollere kampene bedre; det her er ikke den første kamp af denne slags. Vi skal være klogere og håndtere kampene bedre, forklarede Fernandes TNT.

Manchester United har stadig mulighed for at avancere til knockout-fasen i Champions League, men ifølge Bruno Fernandes kræver det en skarpere og mere intelligent tilgang til spillet.

1 kommentar
  1. Hmm kliniske nok, 4-3, 2-3, 1-0, 4-3 og nu 3-3…vi score nok mål til at komme sikkert igennem gruppespillet…12 mål i 5 kampe er udemærket, men vi lukker 14 ind den anden vej og det ryger man ud på Bruno…

    Vi har været foran i tre af kampene vi ikke har vundet, to af med to mål,….men de røde kort og målmandsdrop har kostet dyrt.

    Måske du som anføre skulle efterlyse en mere klinisk målmands præstation.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Onana fejl koster dyrt

Næste artikel

McTominay: Vi er skuffede

ANNONCE