Karakterbogen: Onana fejl koster dyrt

United lagde stærkt ud i Istanbul, da Garnacho og Bruno åbnede ballet med to flotte scoringer. Senere kom McTominay også på måltavlen, men det var ikke nok, da individuelle fejl endte med at koste United dyrt.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Generelt viste United-mandskabet højt niveau i kampen, og der var flere godkendte præstationer. Desværre kom individuelle fejl til at afgøre kampen, hvilket har affødt en sort sky af pessimisme.

André Onana – 2

Onana spillede ikke nogen flot kamp. Målmanden havde et skidt udspark, som næsten gav en kæmpe chance til Galatasaray. Onana så skidt ud på Hakim Ziyechs frisparksscoring og dropper fælt på Galatsarays scoring til 2-3.

Aaron Wan-Bissaka – 6 (ud 77′)

Der har ikke været meget lyd fra Wilfried Zaha, som Wan-Bissaka har haft godt styr på. Får også lavet en flot assist til McTominay. 

Victor Lindelöf – 5

Kan en forsvarspræstation være anonym, når man indkasserer tre mål? Ja, det kan den godt, og det var både på godt og ondt. Lindelöf laver ikke de store udfald, men holdets defensive kollaps må trække karakteren ned.

Harry Maguire – 7 (Man of the Match)

Endnu en solid præstation fra Maguire, som kom i vejen for meget i det defensive spil. Kunne godt have fortjent en højere karakter, hvis Uniteds defensiv ikke kollapsede som den gjorde. Maguire sætter nærmest ikke en fod forkert. Derfor får Maguire man of the match i min bog.

Luke Shaw – 7

Hvor er det fantastisk at have Shaw tilbage. En godkendt præstation af englænderen, som bare ser ud til at vedligeholde sit fantastisk solide niveau. Shaw blev også noteret for assisten til Brunos mål. Det var dog svært for Shaw at få dækket hele venstresiden op, da Galatasarays højreback, Boey, var yderst insisterende på at deltage i det offensive spil. 

Scott McTominay – 6

En meget dynamisk præstation fra McTominay. En rigtig box to box midtbaneindsats, som også får scoret et flot mål.

Sofyan Amrabat – 5 (ud 57)

En arbejdsindsats. Amrabat har ikke gjort sig uheldigt bemærket, og har leveret en godkendt 6’er præstation. 

Antony – 6

Voldte problemer for Galatasarays venstre side, og var involveret i målet til 1-0. Generelt en godkendt kamp af Antony.

Bruno Fernandes – 7

Stærk assist til Garnachos mål i et fantastisk opspil. Anføreren fik også banket bolden i kassen på et verdensklasse langskud, som så Muslera chanceløs. I anden halvleg var det ikke meget vi så til portugiseren.

Alejandro Garnacho – 6 (ud 77′)

Garnacho får scoret endnu et flot mål, da han sætter bolden sikkert ind til 1-0. Det eneste jeg kunne have savnet var, at argentineren fuldte bedre med Galatasarays højreback, som skabte mange problemer med hans overlap. 

Rasmus Højlund – 5 (ud 57’)

Flot center-forward-spil, I målet til 1-0. Danskeren bliver ikke rigtig sat op til nogen store chancer, men viser glimt af hans store potentiale og styrke i nærkampe med det tyrkiske midtstoppere.

Kobbie Mainoo – 5 (ind 57’)

Gjorde ikke det store væsen af sig. Hverken rigtig godt eller rigtig skidt.

Anthony Martial – 4 (ind 57)

Ikke involveret i meget, og når han var, så var det ikke specielt godt.

Diogo Dalot – 5 (ind 77′)

Når ikke rigtigt at vise noget.

Facundo Pellistri (ind 77′)

Har et par enkelte gode muligheder for at få skabt noget, men desværre løber det lidt ud i sandet for Pellistri.

Trænerteamet – 6

Kampen bar præg af, at United egentlig burde have vundet, men desværre var der for mange fejl, hvilket er svært at give trænerstaben skylden for. Måske har Højlund ikke været helt klar til at spille hele kampen, men at pille ham ud var måske ikke ideelt, set i bakspejlet.

3 kommentarer
 1. Er uenig i at der bliver talt om et forsvars kollaps. Forsvaret stod helt fint. Hvis det ikke var for klovnen på mål havde det været 3 sikre point. Synes at det var en af sæsonens mest opløftende præstationer.

 2. Onana kan ikke få 2 i karakter når man er så dårlig i målet…..1 tal eller 0 for dumpet.

  Vi burde have vundet kampen på en god holdindsats, desværre laver Bruno to frispark stort set samme sted udenfor feltet som bliver sparket ind.

  Antony var faktisk god I min optik, men der mangler stadig noget slutproduktet fra ham.

  Men enige i karakterbogen idag, dog svært at give MOM til en spiller, så min MOM går til markspillere som leverede en god præstation, den havde fortjent bedre.

  1. Jeg synes at vi hurtigst muligt skulle få en ny aftale med De Gea.
   Onana ser virkelig ringe ud igen. Nu kan han end ikke bruge fødderne.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: Uafgjort i Istanbul

Næste artikel

Bruno: Vi var ikke kliniske nok

ANNONCE