Butt: Giv Herrera tid

Nicky Butt roser nyindkøbte Ander Herrera, men mener der går lidt tid før den spanske midtbanespiller er på niveau med Kroos og Pogba.

24-årige Ander Herrera kom til United fra spanske Athletic Bilbao i sommers, da United udløste hans frikøbsklausul på omkring 30 millioner pund. Der har sommeren igennem været snak om folk som Kroos og Pogba til United, men i følge Nicky Butt kan Herrera blive lige så god, hvis han får tid til at udvikle sig.

– Herrera er på et niveau, hvor man bemærkede ham, og der er ikke mange gode midtbanespiller du kan hente. Du kan snakke om folk som Kroos og Pogba, men de er ikke lette at få fat i. Så du må udvide nettet, og her er Herrera en gevinst. Han er på et niveau hvor han vil stråle i United, og med tiden kan udvikle sig endnu mere, siger Nicky Butt.

Butt var selv i Spanien flere gange sidste sæson for at studere Herrera på nærmeste hold. Spanieren var tæt på et skifte til United sidste sommer, men skiftet kom først i hus i år. Og Butt blev da også imponeret af Herrera indrømmer han.

– Jeg så Ander nogle gange sidste sæson. Han imponerede mig. Han kan virkelig blive en stjerne hos os. Han blive blive en særdeles værdifuld og betydningsfuld spiller på midtbanen for os, han skal bare have tid, siger Butt i følge Manchester Evening News.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United præsenterer ny sponsor

Næste artikel

Bud accepteret på Vidal

ANNONCE