Butt om Goss: En spiller med et fantastisk talent

Nicky Butt erkender, at Uniteds reserver i Sean Goss mister en spiller med et stort talent. Det var dog uundgåeligt, at han skulle videre.

Sean Goss gennemførte i dag sit permanente skifte til Queens Park Rangers i Championship. Den 21-årige spiller blev spået en stor fremtid, men oplevede en del modgang grundet en række skader. 

Nicky Butt har denne sæson trænet det 21-årige midtbanetalent, som efter en skade kom tilbage på holdet med en række gode præstationer til følge. Butt har dog fuld forståelse for, at Goss ville videre i karrieren.

– Han gjorde et fantastisk stykke arbejde i klubben, men vi var nået til det punkt, hvor han henvendte sig til mig ved flere lejligheder. Han følte uden tvivl, det var tid til at tage videre. Han tager til en stor klub i QPR, og det er et rigtig godt skifte for ham. Det er en stor mulighed, som han følte, at han måtte tage imod.

– Han har et stort talent, et helt fantastisk talent – og en fortryllende venstrefod. Nu har han bare brug for at spille fodbold på topniveau på regulær basis og få bygget et momentum op, for når du gør det, begynder tingene pludselig at blive nemmere for dig, siger Butt til klubbens hjemmeside.

Goss, der kommer til London-klubben på en tre et halvt år lang kontrakt, er glad for, at transferen endelig er kommet på plads. Det siger han til Queens Park Rangers officielle hjemmeside.

– Jeg er lettet over, at aftalen er kommet på plads – vildt fed fornemmelse. Jeg er kommet til et punkt i karrieren, hvor jeg har brug for at spille førsteholdsfodbold hver uge, og derfor var jeg bare nødt til at tage imod muligheden, da den bød sig.

London-klubbens træner, Ian Holloway, er samtidig lettet over, at aftalen endelig er kommet på plads. 

– Jeg er lettet over, at det er lykkedes os at få Sean til QPR. Jeg har lejet en enkelt eller to United-spillere over årene, men nogle gange får du øje en, som du bare vil have. Det er præcis derfor, jeg har bragt ‘Gossy’ hertil.

– Han er en boldsikker midtbanespiller, og det, jeg ønsker på længere sigt, er spillere på midtbanen med kvaliteter i pasningsspillet, der kan tilbyde os noget lidt andet. Det er Gossy – det er lige præcis det, han kan.

Sean Goss har tidligere tørnet ud for Exeter City, som han spillede for mellem han var otte og 16 år gammel. Han nåede aldrig at få sin førsteholdsdebut i Manchester United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sean Goss solgt til QPR

Næste artikel

U18: Målorgie i Sunderland

ANNONCE