Butt roser unge Chong

Akademichef og tidligere Manchester United-spiller, Nicky Butt, udtaler sig i et eksklusivt interview med magasinet, Inside United, om Tahith Chong, der på det seneste har fået en række førsteholdskampe. Englænderen mener, at Chong fortjener at være der, hvor han er nu.

Chong har fået fire kampe for Uniteds førstehold denne sæson. Den seneste kom i søndags, da United spillede 1-1 ude mod Huddersfield. Rygterne går på, at hollænderen også kan se frem til spilletid på søndag hjemme mod Cardiff i årets sidste Premier League-kamp.

Butt, der har en nær forbindelse til de unge spillere i klubben, har i Inside United‘s juni-magasin, der lægger vægt på akademiet, udtalt sig om Chong. 

– Han er ydmig og arbejder ultra-hårdt. Han er en god professionel, der kender sig selv, og som har taget en lang vej for at blive en del af denne klub. 

– Jeg husker, da han blev hentet til klubben for fem år siden. Jeg talte med hans forældre, kiggede dem i øjnene og sagde, at jeg oprigtigt troede på, at der var en vej ind på førsteholdet for ham. 

– ‘Chongy’ har taget sin chance, og han har gjort det godt, men han har stadig lang vej endnu.

Akademichefen udtaler også til magasinet, at det giver klubben en enorm stolthed, når akademispillerne får debut på førsteholdet. I denne sæson har dette været tilfældet med tre spillere, henholdsvis James Garner, Mason Greenwood og Tahith Chong.

OPDATERET: Chong har netop vundet prisen som årets spiller på reserveholdet i forbindelse med klubbens årlige award-show. 

Forrige artikel

Overblik: United har stadig noget at spille for

Næste artikel

Chong og Greenwood vinder priser til Players Award

ANNONCE