Overblik: United har stadig noget at spille for

Manchester United har officielt smidt top fire-drømmen væk, men der er stadig en femteplads at spille for – som kan blive vigtigere, end man lige tror.

Manchester United smed i søndags top fire-drømmen derop, hvor solen ikke skinner, og den generelle konsensus blandt United-fans virker som om, at der ikke er noget at spille for, udover “en ligegyldig femteplads”.

Hvad nogle dog ikke ved er, at femtepladsen kan blive vital i forbindelse med direkte kvalifikation til Europa. Femtepladsen giver nemlig direkte kvalifikation til Europa League, men det gør sjettepladsen ikke nødvendigvis.

Hvis Watford ender med at vinde FA Cup-finalen over Manchester City, tager “The Hornets” den automatiske kvalifikationsplads, og så skal sjettepladsen ud i kvalifikationsrunder, som starter den 25. juli og dermed vil give en forkortet sommerferie.

Manchester United har med en kamp tilbage i Premier League et point op til også formsvage Arsenal på femtepladsen, mens Watford møder Manchester City i FA Cup-finalen lørdag den 18. maj.

 

Forrige artikel

Sheffield United vil beholde Dean Henderson

Næste artikel

Butt roser unge Chong

ANNONCE