Butt: Vi vil matche de unge mod europæiske hold

I august skal Uniteds u19-hold deltage i Otten Cup i Holland, og det er et helt bevist valg i en ny strategi fortæller Nicky Butt.

Uniteds u19-hold skal fra 5. – 7. august deltage i Otten Cup i Eindhoven i Holland. Her vil klubbens unge talenter prøve kræfter med andre store mandskaber som Barcelona, Anderlecht, PSV, Gladbach, Paris SG, Red Bull Brasil og Chivas.

– Som klub føler vi, at næste skridt for os er, at give vores unge talenter mere erfaring mod internationale modstandere, og så er dette en af de turneringer vi har udvalgt. Vi ser på et par mere, og det er også vigtigt at vi inviterer hold udefra til at komme hertil, og vi så afholder små turneringer.

– Vi er fortsat på det stadie, hvor der planlægges for næste sæson, og vi ser også et par år længere ud i tiden, fortæller Nicky Butt til manutd.com.

Og netop denne nye strategi er en del af ændringer i Uniteds akademi, hvor de ældre årgange nu også skal matches mod europæiske hold, ligesom de yngre hold ofte bliver.

– Fra u10 til u14 er de som regel afsted til to-tre udenlandske turneringer hver sæson. Derefter begynder der at være så mange kampe og hjemlige turneringer, at det er svært at få sendt holdene lige så meget udenlands som vi gerne ville. Men det er noget vi ser på i øjeblikket, og hele trænerstaben i klubben arbejder på sagen, siger Butt.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Forrige artikel

Smalling: Vi havde dem, hvor vi ville

Næste artikel

Scholes & Savage: Giv Giggs jobbet

ANNONCE