Cahill: Vi vil angribe United

Det vil være et helt andet Chelsea-hold der møder United på søndag, i forhold til efterårets kamp på Old Trafford.

Chelsea var noget defensive og leverede en taktisk gang fodbold, da de tilbage i august spillede 0-0 på Old Trafford mod United. Men skal man tro deres forsvarsspiller Gary Cahill, vil det være et helt andet og mere offensivt Chelsea-mandskab der møder United på søndag på Stamford Bridge.

– Vi er to hold som ikke ønsker at smide point, det så man også på Old Trafford tidligere på sæsonen. 0-0 på udebane var okay for os, men når vi spiller hjemme på Stamford Bridge vil vi altid søge at angribe modstanderne. Så set fra min side i forsvaret, vil der forhåbentlig ikke komme så mange mål, men jeg håber vi kan vinde på søndag.

– For os gælder det om at få sejren, uanset hvordan den så kommer i hus, siger Gary Cahill i følge Sky Sports.

United er hele ni point efter Chelsea inden weekendens brag i London, og kan ikke tåle et nederlag hvis det spæde håb om at vinde medaljer skal fastholdes. Uniteds mange pointtab har overrasket Cahill, der dog ikke mener Moyes og co er i krise.

– Man havde nok troet det ville være noget tættere. Og ser vi på resultaterne er det nok ikke gået efter planen for dem, men det er stadig et stærkt hold, og det bliver en hård kamp. Jeg ser dog ingen krise hos dem, de har en fremragende manager og nogle glimrende spillere. Selvfølgelig har de smidt nogle point, flere end de nok havde regnet med på nuværende tidspunkt af sæsonen, men jeg tror snart de får vind i sejlene, så det bliver en hård kamp for os, siger Cahill.

Diskuter kampen og kom med din mening om hvordan United bør angribe kampen her på sidens forum, hvor der allerede er livlig aktivitet http://www.oldtrafford.dk/forum/showthread.php?3703-PL-Chelsea-Manchester-United

Forrige artikel

McGuinness tilfreds efter avancement

Næste artikel

Fellaini nærmer sig comeback

ANNONCE